Meitä vie eteenpäin tarve ymmärtää, palvella, kehittää ja parantaa.

Julia Hannula

Visuaalinen ilme tukee viestiä, yksinkertaistaa ja kertoo tarinoita yhdessä vilauksessa. Suunnittelijana puen ajatukset ja ideat näkyviksi. Autan ymmärtämään.

Haluan pysyä avoimena ajattelijana ja jatkuvasti kehittää visuaalista silmääni. Innostun ihmisistä ja imen inspiraatiota vähän joka paikasta. Kehittyminen vaatii kokeiluja ja tuntemattomien asioiden haltuunottoa. Huomenna saatan oppia taas jotain uutta.

Visuaalisuus on kaikkialla. Millaisen kuvan sinä haluaisit antaa?

View Julia Hannula's profile on LinkedIn

050 572 4141 julia@luovatoimistopilke.fi

Kreetta Haaslahti

Minulla on vahva halu saada aikaiseksi. Oppia, tutkia, kuunnella, ajatella ja ihmetellä. Kasvaa eteenpäin. Tehdä ja toimia. Selvittää faktoja ja ymmärtää taustoja.

Kirjoittamalla jäsennän maailmaa ja myös omia ajatuksiani. Jotta voin kirjoittaa hyvin, pitää minun myös kuunnella hyvin. Molemmat hyvää harjoitusta läsnäololle. Rakastan hyviä tarinoita. Elämäntarinoita, yritystarinoita, kasvutarinoita.

Luen ja kuuntelen mielelläni muiden ajatuksia. Haluatko kertoa omiasi?

View Kreetta Haaslahti's profile on LinkedIn

040 820 0740 kreetta@luovatoimistopilke.fi

Ville Lehtonen

Visuaalinen suunnittelu on sisällön tärkein kumppani. Minulle se on tapa tuoda esiin omia näkemyksiäni. On myös kiva elää ja olla, kun ympärillä on kivannäköisiä juttuja.

Visuaalinen maailma elää ja kehittyy jatkuvasti, ja se on kiinnostavaa. Uusia kanavia, alustoja, yrityksiä ja ideoita syntyy koko ajan. Kehityksessä on tärkeää pysyä mukana.

040 581 9910 ville@luovatoimistopilke.fi